044 092 8375 makke@corendo.fi

  JOHTAJUUS.COM – Esimievalmennus Online

OPI ESIMIESTAIDOT KAHDEKSASSA VIIKOSSA – ja harjoittele niitä käytännössä koko ajan

“Kiire on esimiestyön suurin haaste, eikä aikaa johtamiselle tunnu koskaan olevan riittävästi. Yllättäviä kysymyksiä tulee eteen melkein päivittäin  ja tuntuu kuin vastaukset pitäisi löytyä hyllyltä välittömästi. Esimiestyön arki on usein yksinäistä. Palautetta omasta toiminnasta saa harvoin ja se keskittyy usein pelkästään korjaavaan palautteeseen.

Tämän kaiken ristipaineessa ei ole ihme, että niin moni kipuilee esimiestyön kanssa. Esimiestaidot ovat opittavissa, mutta ilman opastusta homma menee helposti kiittämättömäksi kantapääkouluksi. Parhaat esimiehet saavat johdettavansa energisoitumaan, onnistumaan työssään ja koko tiimin menestymään.

U

KENELLE

Esimiehet

Jotain he tekevät toisin, mutta mitä?

Jotta saisit vastauksen edelliseen, me olemme luoneet Esimiesvalmennus Onlinen, jossa saat tarvittavat työkalut ja vertaistuen työhösi verkon yli. Valmennuksessa opit perusasiat omaan aikatauluusi sopivasti, muiden vertaisoppijoiden kanssa.”

Esimiesvalmennus Online -valmennus käytännössä.

Valmennusohjelmassamme syvennyt esimiestyön avaintaitojen kehittämiseen kahdeksan viikon aikana innostavien valmennusvideoiden, suoraan käytännön esimiestyötä tukevien viikkotehtävien ja asiantuntijan johdolla toteutettavien online-dialogien kautta.

Voit hypätä valmennukseen mukaan joustavasti, aloituksia on lähes kuukausittain. Valmennusohjelma on myös räätälöitävissä yrityksesi uusien esimiesten perehdyttämisohjelmaksi.

Esimiesvalmennus Online on luotu yhdessä energisten ja vahvojen kumppanien kanssa: kiitos Fondia ja Talentum. Tähän mennessä osallistujia on ollut esimerkiksi it-alan, teollisuuden, puualan, turvapalveluiden, siivouspalveluiden ja palo- ja pelastusalan esimiehistä.

Katso video ja lisätietoja www.johtajuus.com

LISÄTIEDOT JA
ILMOITTAUTUMINEN

Makke Leppänen
+358 44 092 8375
makke@corendo.fi

ILMOITTAUDU JA/TAI KYSY LISÄÄ
ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA:

5 + 11 =