044 092 8375 makke@corendo.fi
i

KIRJAT & MATERIAALIT

Uuden oppiminen on innostavaa! Hyvistä kirjoista voit oppia paljon, ja voit palata niiden
oppeihin aina uudelleen. Tässä
kirjavinkkimmme työ- tai yöpöydälle. 

Johda Dialogia

George Kohlrieser
– esipuhe Makke ja Ollis Leppänen

Entinen panttivankineuvottelija, nykyinen IMD:n johtamisen professori George Kohlrieser on provosoivassa kirjassaan kiteyttänyt oppinsa ihmisten kohtaamisesta ja aidosta, toimivasta vuorovaikutuksesta. Kohlrieser paljastaa, miten panttivankineuvotteluissa hyväksi havaittuja menetelmiä ja psykologisia oivalluksia voidaan soveltaa menestyksekkäästi henkilökohtaisiin ja liikesuhteisiin. Askel askeleelta Kohlrieser tarjoaa seitsemän avaintekijää, joiden avulla kuka tahansa voi poistaa ongelmanratkaisun tiellä olevat esteet.

HInta: 59€ (sis. Alv).

Pääasia

Ilona rauhala, Makke Leppänen ja Annamari Heikkilä

Organisaatiot haluavat työntekijöistään aktiivisia, oma-aloitteisia, sinnikkäitä ja yritteliäitä. Huippuorganisaatiot ovat oivaltaneet, että taloudellisen, inhimillisen ja sosiaalisen pääoman lisäksi on johdettava organisaation psykologista pääomaa: tulevaisuususkoa, realistista optimismia, sinnikkyyttä ja itseluottamusta.

Psykologista pääomaa kehittämällä ja johtamalla organisaatio lisää elinvoimaisuuttaan ja tuloksellisuuttaan. Työkalut näiden rakentamiseen ovat arjen pieniä ja käytännöllisiä tekoja.

HInta: 59€ (sis. Alv).

Psykologiaa johtajile

Makke Leppänen ja Ilona Rauhala

Johtamisen vaatimukset muuttuvat toimintaympäristöjen muutosten myötä. Tämä on johtanut siihen, että bulkkijohtaminen ei enää toimi, vaan johtamisessa tarvitaan yhä yksilöllisempää ja inhimillisempää otetta.

Psykologia on koko olemassaolonsa ajan pyrkinyt vastaamaan, mikä saa ihmisen toimimaan niin kuin he toimivat ja voiko ihmisen tavoitteelliseen toimintaan vaikuttaa. Muutamien yksinkertaisten psykologisten lainalaisuuksien ymmärtäminen auttaa esimiehiä ja johtajia johtamaan itseään, alaisiaan, ryhmiä ja kokonaisia organisaatioita. Tässä kirjassa psykologi Ilona Rauhala ja organisaatiopsykologi Makke Leppänen tarjoilevat raikkaalla ja tuoreella tavalla näkökulmia jokaisen edelläkävijän arkeen.

Hinta 67€ (sis. Alv).

Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin

Ollis Leppänen

Vastaiskuna virastojen paperiviidakolle tämä kirja kertoo ytimekkäästi, mikä yrittämisessä on olennaista. Hienoimmatkaan liiketoimintamallit eivät kanna, ellei yrittäjä ole valmis käärimään hihojaan ja laittamaan itseään likoon ”sata lasissa”. Kirja on tarkoitettu erityisesti yrittäjyyttä pohtiville tekijätyypeille sekä juuri aloittaneille yrittäjille, jotka ovat jo ehtineet tuskastua etsiessään yrittämisen viisastenkiveä.

Hinta: 36,90€ (sis. Alv).

Lataa ilmainen E-kirja:
Mieli rantakuntoon – Mentaalivalmennusta johtajille

Ilona Rauhala ja Makke Leppänen

Lataa ilmainen E-kirja:
Nopea oppiminen murtaa 5 myyttiä työelämässä oppimisesta

Heli Leppä, Makke Leppänen, Jukka Sundberg

Lataa ilmainen E-kirja:
Nordic Business Forum 2014 – Yhteenveto –

Veli-Pekka Mustonen ja Makke Leppänen

Lataa ilmainen E-kirja:
5 syytä miksi ihmiset eivät opi koulutuksissa

Niko Leppänen & Makke Leppänen

Tiedustele ja tilaa kirjasi tästä:

Voi myös soittaa Makkelle numeroon: 044 092 8375

11 + 15 =