044 092 8375 makke@corendo.fi

  ORGANISAATION MINDSET JA ASENNEPÄÄOMA

“Asenne ratkaisee yli 50% organisaation menestyksestä”
– Jorma Vartia, Fondian ex-toimitusjohtaja

Suomalaisten organisaatioiden tämän hetken suurin haaste ei ole kilpailukyky, vaan dynaaminen mindset ja kilpailuhalu. Löytyykö organisaatiostasi yhteistä asennetta ja tahtoa loistaa ja menestyä?

Psykologinen pääoma eli asennepääoma on yksilön ja yhteisön asennetta ja tahdonvoimaa, jota kuvaa oma-aloitteellisuus, yritteliäisyys, toimeliaisuus ja vastuunottaminen.

Taustalla oleva yli 30 vuoden tieteellinen tutkimus (Luthans 2012) osoittaa, että organisaation menestyksen kannalta asennepääoma on tärkein pääoma. Onneksemme asennepääomaa voi mitata ja systemaattiseti kehittää organisaatioissa.

Asennepääomaa on kehitetty Corendon toimesta jo monissa suomalaisessa yrityksessä, kuten mm. A-lehdet, Atea, Ramirent, Sagafurs, Skanska, SOL siivouspalvelut, Valio ja WSP group.

Asiantuntijamme ja valmentajamme Makke Leppänen on Suomen johtavia asiantuntijoita motivoinnin, psykologisen pääoman sekä organisaation asenteen johtamisen alalla. Lue lisää asennepääoman kehittämisestä Ilona Rauhalan, Makke Leppäsen ja Annamari Heikkilän kirjasta ‘Pääasia -organisaation psykologinen pääoma’ tai Makken oheisesta artikkelista

LISÄTIEDOT JA
ILMOITTAUTUMINEN

Makke Leppänen
+358 44 092 8375
makke@corendo.fi

ILMOITTAUDU JA/TAI KYSY LISÄÄ
ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA:

6 + 1 =